الزام بانک و وام گیرنده به فک رهن بخاطر بخشودگی جریمه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۲۶ #89235

سلام
بنده 3 دانگ خانه ای را خریداری و وکالت نامه بلا عزل دارم حدود 15 سال است 6 سال پیش خانه را رهن بانک گذاشتیم و ضامن یک نفر شدیم که 6 دانگ خانه سه دانگ سه دانگ خانه را به ضمانت یک نفر گذاشتیم. قرار شد کسی که وام گیرندس وام را تا 5 سال پرداخت کند اما در این مدت بیشتر قسط ها معوق شد و در آخرین مهلت سال 96 از بخشودگی استفاده کرد و وام یعنی باقی مانده قسطها را پرداخت کرد.
و در حال حاضر سند را آزاد نکرده و بانک هم آزاد نمیکند بانک می گوید چون از بخشودگی استفاده کرده تا استعلام بخشودگی معلوم نشود سند ازاد نمی شود و از وام گیرنده شکایت شده که سند را ازاد کند اما فعلا به نتیجه نرسیدیم و از بانک برای الزام به فک رهن شکایت نکردیم لطفا راهنمایی کنید؟
و جریان بخشودگی و استعلام بخشودگی به ازاد کردن سند مربوط است یا خیر؟
سوال دوم : اینکه در سال 95 سه دانگ باقی مانده را از صاحب ملک دوباره خریدم و 6 دانگ وکالت بلا عزل دارم و میخواهم سند به اسم من شود و در رهن بانک و مشتمل به رهن باشد تا فک رهن به بانک مراجعه کردیم بانک گفت صاحب ملک که به بنده 6 دانگ را فروخته و وکالت بلا عزل داده است در این بانک ضامن دو نفر دیگر است اما سند خانه را ضمانت نکرده و این دو نفر وام گیرنده وام مشکوک الوصول دارند اجازه ندادند که ما سند را به اسم بزنیم و سند بعده اینکه به نام من بشود مشتمل به رهن بشه گفتن ما نامه نمی دهیم در حالی که این سنده در رهن دو نفر وام گیرنده نیست...خاهشا کمک و راهنمایی کنید چگونه مراحل درست را انجام بدیم که هم سند ازاد بشه و اگرهم ازاد نشد به اسم من بشود و همچنان مشتمل به رهن باشد.
باتشکر از شما وکلای محترم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بعد از اینکه تکلیف بخشودگی مشخص شود و به بانک ابلاغ گردد سند آ زاد خواهد شد و شما باید تا آن زمان منتظر بمانید. لذا در خصوص بخشودگی میتوانید به شعبه مربوطه و صلاحیت دار مراجعه کرده و استعلام کنید.