آیا میشود ایشان را به قتل شبه عمد محکوم کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۵ #89129695

سلام و عرض ادب . یک عطاری اقدام به فروش متادون هم داشته . یک نفر هم از ایشان متادون میخره ولی بعد مصرف زیاد فوت می‌کند .‌خانواده متوفی از صاحب عطاری شکایت قتل غیر عمد کرده اند .‌بازپرسی هم ابلاغ زده ظرف ۵روز جهت توضیح بیاید . به نظر شما مجازات ایشان چیست .

مشاوره حقوقی قتل
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر تحت عنوان اتهامی مذکور قابل رسیدگی و مجازات نیست

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

خیر قتل رخ نداده است چون به اختیار خودش قرص مصرف کرده ولی فروشنده رو تحت عنوان مجرمانه دیگری میشود ازشان شکایت کرد

باسلام
موضوع نیازمند بررسی میباشد.

باسلام
احتمال دارد مقصر باشد

سلام
عمل ایشان در شرایطی می تواند مصداق جرم باشد ولکن تحت عنوان قتل خیر .

قتل واقع نشده است ‌پرونده باید مورد بررسی قرار گیرد