آیا درصورت اعتراض به رای دیه امکان تغییر میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۹ #89121391

بعد چند ماه پزشک قانونی رای دیه تصادف صادر کرد شکستگی حدقه چشم با امتداد به استخوانهای گونه و فک فوقانی کلش منقله من صورتم بغل ابرو پلاتین گذاشتن بخیه زدن
گونه هم شکست با جابه جایی استخوان پلاتین گذاشتن
فک فوقانی هم شکست به طوری که امکان جویدن نبود
حالا باید چیکار کنم رای درسته یا نه؟؟؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مدارک مدلل می توانید به نظر پزشکی قانونی اعتراض نمایید

باسلام میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض وهمچنین اگر رای صادر شده به رای صادره نیز اگر مهلت اعتراض تمام نشده اعتراض نماید

درود
پزشکی قانونی رای صادر نمیکند

درود
شما از مفاد رای چیزی نفرستادید که بشود گفت درست است یا خیر اگر اعتراض داشته باشید در مهلت مقرر می توانید اعتراض کنید.

سلام
چنانچه مدارک و شواهدی دارید که شدت جراحات بیش از مقدار گزارش شده پزشکی قانونی باشد یا جراحات و صدماتی لحاظ نشده است می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید.