این وکالت نامه تا زنده بودن شخص فروشنده معتبر است، و در صورت فوت فرزندان ادعای مالکیت میکنند، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۹۹ #89081051

با سلام
بنده امتیاز یک خانه تعاونی را از فردی خریداری کرده ایم و در محضر وکالت محضری تنظیم و خانه و امتیاز آن و وام آن را نام به نام کرده و به نام پدرم شده است، حتی ضامن های وام را نیز تغییر داده و در بانک ما دو ضامن جایگزین ضامن ها آن فرد کرده ایم و هر ماه نیز داریم به کارت بانکی خود قسط بانکی میدهیم، حالا شنیده ام که این وکالت نامه تا زمانی که فرد فروشنده زنده است اعتبار دارد و اگر ایشان فوت کند فرزندان ایشان می توانند ادعای مالکیت ملک را کنند
سند این ملک تا ۱۰ سال در رهن بانک است و امکان نام به نام شدن نیست.
حال تکلیف ما چیست؟
ضمنا تمامی مراحل واگذاری هم در محضر و هم در اداره تعاونی و تعاونی مورد نظر مستند و مکتوب انجام شده است.
آیا ممکن است مشکلی برای ما بوجود بیاید؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به انتقال سند وکالت دیگر اثری نخواهد داشت

شما به غیرازوکالتنامه باید یک مبایعه نامه هم بنویسید ، دراینصورت خطری ازطرف ورثه شما راتهدید نمیکند

سلام وکالت با فوت از بین می رود ولی خللی به قرارداد پدرتان وارد نمی کند .

چون خانه در محضر به نام شده بعد از فوت دیگر نمی توانند ادعای کنند

به موجب قانون وکالت با فوت و حجر از این میرود ولی اگر در زمان حیات مورد وکالت انجام شود دیگر نیازی به ان وکالت نیست

سلام گرامی

وقتی خانه را به نام پدرتان کردید دیگر وکالتی که برای تنظیم سند داده شده موضوعیتی ندارد وکالت برای تنظیم سند بوده که تنظیم سند هم انجام شده است دیگر موضوعا وکالت منتفی ست.