آیا با توجه به عدم پرداخت نفقه و حکم جلبی که دادگاه بابت نفقه داده و همسرم هم فراری است؛ میتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۸۴ #89019088

سلام همسرم بابت حکم جلب سیار مهریه فراری هست در حال حاضر ۱۳ ماهه که نفقه پرداخت نکرده حتی توی این مدت ندیدمش بابت نفقه هم شکایت کیفری کرده بودم هم حقوقی در شکایت حقوقی محکوم به پرداخت نفقه شد اما پرداخت نکرد و در شکایت کیفری نفقه امروز دادگاه حکم جلب همسرم رو داد حالا میخوام بدونم ایا با توجه به عدم پرداخت نفقه و حکم جلبی که دادگاه بابت نفقه داده و همسرم هم فرار یه میتونم طلاق بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یکی از شروطی که موجب اثبات عسرو حرج و به تبع آن میتواند با درخواست زن موجب حکم به طلاق گردد عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه است

با سلام اگر برای نفقه جاریه حکم جلب ای دارید و شش ماه از تاریخ مطالبه آن گذشته است می‌توانید دادخواست را مطرح نمایید

سلام
بنظر میردس امکان ارائه ی دادخواست طلاق را داشته باشید.

بله باشرایط گفته شده انشاله که به نتیجه میرسید

در صورت عدم پرداخت مهریه به مدت ۶ ماه زن میتواند به دادگاه مراجعه و تقاضای طلاق نماید

شرایط شما مهیا است اقدام کنید .

بله میتوانید در خواست طلاق و اثبات عسر و حرج نمایید