تهدید کردن اگر ندم اطلاعات شخصی ادرس و کد ملی و شماره تماسمو پخش میکنه، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۲ #88789358

سلام وقت بخیر
بنده در بورس جهانی فعالیت دارم و مدتی هست یک گروه برای فعالیت مجاریم زده ام
چند وقت پیش طرحی گذاشتم داخل کانال و گفتم هدکس مبلغی بده تا ۷ روز ۸۰ درصد سود سرمایشو روزانه میدم بهشون و برای تعدادی از بچه ها واریز شد ولی بقیه یه مقدار با تاخیر که سه شنبه ۹ تردیبهشت واریز میکنم براشون چون شرایط بازار بورس بهم ربخته بود و منم مشگل شخصی برام پیش اومد نتونستم ۸۰ درصد روزانه رو بدم و فقط اصل پولشونو برگردوندم در این وسط یک نفر از من شکایت میخواد بکنه و اصل پولشو دادم ولی ایشون سود رو میخوان و تهدید کردن اگر ندم اطلاعات شخصی ادرس و کد ملی و شماره تماسمو پخش میکنه
بنظرتون شکایتش جوابی میده؟منم میتونم علیه اش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاعدتا در صورتی که قرارداد داشته باشید باید مطابق قرارداد عمل نمایید اما عدم ایفای تعهد موضوعی کیفری نیست که قابل شکایت و طرح در دادسرا باشد بلکه امری حقوقی است که باید با تقدیم دادخواست و طرح دعوی در دادگاه بررسی و پیگیری شود .