دیه کبودی و خراشیدگی چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۳۹ #88749739

کبودی بازوی راست در اثر برخورد جسم سخت. خراشیدگی «حارصه» مچ دست راست. کبودی ساعد چپ که در اثر اصابت جسم سخت. از ناحیه کتف راست و ناحیه چشم راست اظهار تالم می شود.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جراحت وارده توسط پزشکی قانونی ارزیابی میشود.
و نهایتا مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه می شود.

دیه امسال ۲۷۰میلیون تومان تعیین شده است دیه کبودی روی بازوی راست معادل یک و نیم هزارم دیه کامل یعنی ۴۰۵ هزارتومان
دیه خراشیدگی مچ دست راست معادل حارصه نیم درصد دیه کامله یعنی یک میلیون و ۳۵۰ هزارتومان
دیه کبودی ساعد معادل یک و نیم هزارم دیه کامل یعنی ۴۰۵ هزارتومان
احتمالا جهت اظهار تالم کتف راست و چشم جهت معاینه و اظهار نظر به پزشکان متخصص معتمد معرفی خواهید شد