آیا می شود برای دریافت وجه التزام با این شکایت پیش روم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #88449014

سلام علیکم
بنده اقدام به خرید یک واحد آپارتمان از یک زن و شوهر نمودم، موقع تنظیم قولنامه گفتند وکالتی و از طرف والدین زن می فروشند، بعدا موقع تنظیم سند نیامدند برای تنظیم که متوجه شدم فروش مال غیر کردند، بابت فروش مال غیر هم شکایت کرده ام، بعدا در تحقیقاتم فهمیدم که مالک اولیه آپارتمان همین زن و شوهر بوده اند و قرارداد خرید به نام همین ها بوده ولی موقع تنظیم سند نام پدر زن و مادر زن را داده اند و بعد وکالت بلاعزل با اختیارات تامه و مطلقه گرفتند و خودشون آپارتمان را فروخته و کل وجه را هم خودشان دریافت و تصرف کرده اند، به عبارتی انتقال به نام پدر زن و مادر زن صوری و جهت جلوگیری از پرداخت دیونی بوده که ممکن بوده در زمان اجرای قرارداد بیع حاصل بشه، اما سؤالی که در اینجا مطرح است این است که
آیا می تونم از این زن و شوهر و پدر زن و مادر زن بصورت همزمان بابت عملیات متقلبانه به منظور فرار از پرداخت دین شکایت بکنم؟ آیا می شه اساسا برای دریافت وجه التزام قراردادی با این شکایت پیش برم؟ عنوان مجرمانه قابل شکایت چیه؟
با توجه به این که

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر اثبات شود که نامبردگان اختیار انجام معامله چه از بعد مالکیت و چه از بعد وکالت از طرف مالکین داشته اند عمل نامبردگان جرم نخواهد بود ولی بهتر است شما کلیه افراد یاد شده اعم از فروشندگان مستقیم و مالکین رسمی سند را طی دادخواستی ملزم به انتقال رسمی سند نمایید.

با سلام
در صورت وجود ادله کافی و شهود میشه علیه آنها شکایت کیفری نمود