درخواست طلاق زوجه به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۲ #06858700

سلام و عرض احترام
بنده مدت ۳ سال عقد کرده ام و خانم بنده ۱ سال قبل در دادگاه حق حبس انتخاب کرده.
الان درخواست طلاق بابت بلاتکلیفی و سو رفتار بنده داده در حالی که هیچ مدرک و محکومیتی بابت هیچ کدام از شرایط عقد نامه ندارم ولی بند ۲ و ۸ عقد نامه رو ملاک قرار دادند .
بنده هر ماه ۷۰۰ هزار تومان نفقه واریز میکنم
منزل عالی مهیا کرده ام که جهیزیه خانمم ۲ سال قبل در داخل آنجاست .
بعد حق حبس اظهار نامه شروع زندگی داده ام
سال اول عقد اقدام به رزرو تالار و آتلیه و .....برای برگزاری عروسی کرده ام که خانمم مجبورم کرد کنسل کنم که تمام مدارک کنسلی رو دارم .
آیا با این شرایط درخواست خانمم به ثمر مینشیند؟
سپاس از شما عزیزان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با این موارد بعید است دادخواست طلاق ایشان پذیرفته شود .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدزوجه باید بتواند عسر و حرج خویش را اثبات کند تا در دعوی طلاق پیروز گردد .

سلام
حسب توضیحات درخواست طلاق ایشان به نتیجه نخواهد رسید .

با سلام، ایشان برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کند که با توجه به مطالب بالا عسر و حرج به وجود نیامده است

خیر نتیجه ای نخواهد داشت

سلام و درود
با توجه به توضیحاتی که جنابعالی ارائه نموده اید، دادخواست ایشان مبنی بر عسر و حرج به نتیجه ای نخواهد رسید.
در مورد استفاده خانم از حق حبس، جنابعالی باید مهریه ایشان را پرداخت نمایید تا این حق ساقط شود و سپس دادخواست الزام به تمکین طرح نمایید.

سبب اثبات عسر و حرج نمی گردد