من میتونم بدون اینکه از حق حبسم استفاده کنم از طریق عسر و حرج جدا بشم و مهریه هم بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #88198342

سلام وقتتون بخیر بنده عقد هستم و باکره.
همسرم بمدت ۸ ماهه که منو ترک کرده هیچ رفت و امدی نداره و خواهان طلاق هست پیشنهاد توافق دادن قبول نکردم و مهریه اجرا گذاشتم و اظهار نامه دعوت به زندگی مشترک براشون ارسال کردم جواب ندادن میخاستم از طریق ترک انفاق کیفری جدابشم که ماهانه مبلغ۱۰۰تومن واریز میکنن به کارتم و الان من فقط درخواست ترک انفاق حقوقی کردم.سوالم از خدمتتون اینه که من میتونم بدون اینکه از حق حبسم استفاده کنم از طریق عسر و حرج جدابشم و مهریه هم بگیرم؟ رفت و امدی بامن ندارند حاضر به ادامه زندگی هم نیستند عروسی نمیگیرند منزل جدا دارند اما اقدام برای شروع زندگی نمیکنند؛؛اظهارنامه هم جواب نمیدند جوری رفتار میکنند که انگار هیچ تعهدی به بنده ندارند تنها نفقه میدند.
لطفا عاجزانه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مخاطب گرامی حق حبس مربوط به زوجه باکره است اگر چنین شرایطی وجود دارد میتوانید از حق خود مبنی بر عدم تمکین تا زمان پرداخت مهریه از سوی زوج استفاده نمایید. ولی اعمال این حق حبس مجوزی برای طلاق نیست. از باب عسر و حرج چنانچه یکی از شرایط ۱۲گانه عقدنامه محقق شده باشد شما میتوانید دادخواست طلاق بدهید.

سلام
امکان مطالبه مهریه و نفقه را دارید و همچنین می توانید با توجه به عدم اقدام ایشان نسبت به تهیه منزل مشترک و مقدمات لازم برای زندگی میشترک، با اثبات عسروحرج تقاضای طلاق نمایید

سلام
برای طلاق ادعای عسر و حرج باید ثابت شود اگر شما بتوانید ایشان را به پرداخت نفقه محکوم کنید و ایشان از پرداخت نفقه خودداری کنند می توانید به استناد آن خواهان طلاق شوید ولی با توجه به توضیحاتی که دارید طرفین از یکدیگر کراهت دارید لذا بهتر است توافقی جدا شوید و خودتان را مدت ها درگیر دادگاه نکنید.