ایا میتوانم در دادگاه تمکین بگویم که زوجه تعهد دهد به خانه بر میگردد تا من خانه تهیه کتم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۰ #88048977

سلام
یکسال است که منزلی تهیه کردم و اثاث البیت را در ان چیده ام، همسرم تمکین نکرد و در دادگاه بدوی شرکت نکردو محکوم شد سپس اعتراض کرد و تا بحال بعد از گذشت یکسال هنوز رای دادگاه تجدیدنظر صادر نشده و قرار است وقت حضوری دهند، همسرم به هیچ وجه قصد تمکین ندارد و دادخواست طلاق هم داده و فقط هدفش گرفتن نفقه بیشتر است اکنون قرارداد منزل تمام شده و هنوز تمدید نکردم چرا که یکسال است اجاره منزل پرداخته ام و خانه خالی بوده ایا میتوانم در دادگاه بگویم زوجه تعهد بدهد که به منزل بازمیگردد و قصد تمیکن دارد تا بعد من منزل تهیه کنم؟ نمیشود که در دادگاه بگوید تمکین میکنم و من خانه بگیرم ولی بعد تمکین نکند
چه راهکاری وجود دارد؟ از وکلای با تجربه خواهش میکتم راه حل را نشان دهند

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر می بایست مسکن را تهیه نموده باشید تا شرایط تمکنی فراهم باشد

با درود اگر تمکین صورت بگیرد مجدد باید طرح دعوا کنید

سلام لازمه تمکین تهیه منزل و اثاث البیت هست

با درود متاسفانه هر بار تمکین کند موضوع الزام به تمکین منتفی است و مجدد می‌بایست طرح دعوا گردد