مدت زمان پیگیری پرونده کیفری چه میزان است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۷۴ #87809290

سلام
بعد از ارسال پرونده کیفری مربوط به کلاهبرداری چند روز طول می کشد تا از طرف دادسرا برای شاکی و متهم احضاریه ارسال شود تا به پرونده ما رسیدگی شود؟ مدت زمان پیگیری شکایت حقوقی مبنی بر دادخواست مطالبه ارش معامله که به شورای حل اختلاف ارسال شده است چند روز می باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر دومورد موضوع بستگی به حجم کار شعبه دارد
اما علی الاصول در اولی ۲ هفته و در دومی ۲ ماه زمان خواهد برد.

سلام
کلا بحث زمان رسیدگی بستگی به حجم کار شعبه دارد
اما علی الاصول نهایتا طی یک هفته از دادسرا ابلاغیه دریافت می نمایید و متعاقب توضیحات شما عنداللزوم متهمین دعوت می شوند

رسیدگی در ششورای حل اختلاف نیز بستگی به حجم کار شعبه دارد و اصولا طی ۲ ماه انجام میشود

سلام، بعد از ثبت پرونده معمولا ابتدا یه پیامک ثبت شکایت برایشان ارسال می‌شود که فوری است بعد پیامک پرنده شما به بازپرسی فلان ارجاع شد بعد هم در صورت نیاز ابلاغ حضور در شعبه