حق فروش مورد وکالت به خود وکیل وچود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۷۱۲ #87712

سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم خدمتتون
اگر در مورد وکالت وکالتنامه بلاعزل، صراحتا حق انتقال مورد وکالت به وکیل داده نشده باشد، وکیل حق این کار را دارد؟
متن وکالت:
"انجام هرگونه معاملات اعم از خرید و فروش قطعی و شرطی و رهنی و اجاره و معاوضه و مبادله و مشارکت و افراز و تقسیم و مصالحه نسبت به سه دانگ مشاع از شش دانگ یک قطعه زمین با بنای احداثی در آن موضوع قرارداد فوق الذکر خواه موکل معامل یا متعامل و متعهد و متعهد له باشد با هر شخص حقیقی یا حقوقی و به هر مبلغ و مدت و..."
ممنون

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر وکیل فقط حق دارد که مورد وکالت را انجام دهد.

با توجه به متن وکالتنامه، وکیل میتواند خودش ملک را بخرد و باید ثمن آنرا مطابق قیمت روز و عرف به موکل بدهد.