ایشان میتواند درخواست تغییر نام خانوادگی ارائه دهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #87668163

نام خانوادگی بنده____________ می باشد. در حال حاضر ساکن تهران می باشم اما شناسنامه بنده از حوزه یک ساری صادر شده است. حدود دو سال پیش درخواست تغییر نام خانوادگی را به ثبت احوال ساری ارائه دادم اما با پاسخ (نام خانوادگی شما مناسب است) درخواست بنده را رد کردند
دلایل درخواست تغییر را به شرح ذیل ارائه نمودم:
تمسخر فرزندم و همچنیم خودم در دوران تحصیل با لفظ (ابول)
تلفظ و نوشتن دشوار نام خانوادگی خصوصا برای افراد خارجی بدلیل کار با شرکت های خارجی
تمایل به داشتن نام خانوادگی ایرانی
با وجود آن از طریق قانونی اقدام نمودم ولی باز هم قاضی رای به نظر کارشناس ثبت احوال داد که نتیجه همان رد درخواست شد.
حال فرزند پسرم به سن قانونی رسیده آیا:
۱- ایشان میتواند درخواست تغییر نام خانوادگی ارائه دهد؟(محل صدور شناسنامه منطقه ۱۵ تهران)
۲- در صورت موفقیت بنده میتوانم به استناد شناسنامه ایشان نام خانوادگی خود را تغییر دهم؟
۳- در صورت امکان این کار از طریق بنیاد وکلا امکان پذیر می باشد؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت بهره ببرید.

سلام
بله امکان پذیر است در صورت تمایل اقدام به دریافت مشاوره تلفنی نمایید