میتونم با این شکایتی که دارم تقاضای طلاق کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۹ #87663019

سلام خسته نباشید
من شکایت ضرب و جرح کردم و جلسه تشکیل شد تو جلسه اقا اعتراف کرد که هم کتک میزده فهاشی میکرده و من رو تهدید به قتل کرده ولی من به اسرار خانواده رضایت دادم الان میخواستم بدومم ایا من میتونم با این شکایتی که دارم تقاضای طلاق کنم یا شکایت کنم که من از این اقا متنفرم کراحت دارم نمیتونم زندگی کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید شکایت کیفری خودرا ادامه بدهید ورای محکومیت مشارالیه را بگیرین سپس اقدام نمایید

باید حکم محکومیت کیفری همسرتان به اتهامات فوق را گرفته باشید تا در دادگاه از مصادیق عسر و حرج شما به حساب اید.

با سلام
اگر همسرتان سوءمعاشرت داشته و در شرایط عسر و حرج باشید میتوانید تقاضای طلاق کنید

باسلام:شما میتوانید با استناد به پرونده قبلی از شوهرتان ،شکایت کنید.ونیاز به اثبات دارد، ایا مجدد شوهرتان ضرب وجرح ویافحاشی وغیرو انجام داده است.ودراخر رای نهائی با دادگاه وقاضی پرونده است.موفق باشید

با سلام

با توجه به اینکه مدارک لازم و اقرار همسرتان در پرونده هست بعد از قطعی شدن حکم بر محکومیت زوج به پرداخت دیه، شما می توانید بااستناد به شروط دوازده گانه ی عقدنامه از بابت عسر و حرج درخواست طلاق بدهید.

با سلام اگر برای دادگاه محرز شده باشد بله ولی اگر رضایت دادید خیر

با سلام میتوانید دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج به استناد رای صادره کیفری مطرح نمایید ولی تشخیص اینکه آیا این مورد مشمول عسر و حرج می شود با قاضی دادگاه است .