امکان حذف تغییر نام در شناسنامه و تبعات آن

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۳ #87652216

سلام، ببخشید بنده تغییر نام داشتم و هنوز شناسنامه جدیدم صادر نشده. یکی از آشناها در ثبت احوال بهم گفته میتونه کاری کنه در صفحه آخر شناسنامه جدید ذکر نشه که اسم تغییر یافته. می‌خواستم بدونم اگر همچین کاری کنم برام مشکلی پیش نمیاد؟ چون باید مدارک تحصیلی و ... رو عوض کنم.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما در صورت عدم قید تغییر نام ممکن است در اینده با مشکلات عدیده ای مواجهه شوید.و مطمئنا ضرر عدم قید تغییرات بیشتر از منفعت ان است.پیروز باشید

سلام تغییرات در شناسنامه جدید درج میگردد

سلام
هر نوع تغییر جهت عدم تزلزل اسناد رسمی به موجب قانون باید در صفحه دوم شناسنامه ثبت گردد

سلام
تغییرات در شناسنامه جدید لحاظ میگردد
ولی قید کردن تغییر نام در صفحه توضیحات بهتر هست که رعایت شود
هرآن چیزی که خلاف قانون هست درآینده تبعات دارد.
مستدام باشید

سلام تغییرات در صفحه توضیحات درج می گردد هرچند عدم ثبت آن برای شما مشکلی به وجود نمی آورد

با سلام
تغییرات لزوما بایستی در شناسنامه جدید درج گردند.

سلام
مشکلی در خصوص مدارک دانشگاه یا .... به وجود نمی آید
اما در صورتی که همچنان قانون توضیحات پایدار بوده ، هرگونه پنهان کاری و مشارکت در آن جنبه کیفری داشته لذا از هرگونه اقدام غیرقانونی اجتناب کنید