دفاع از اتهام انتسابی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #70895420

سلام خدمت وکلای محترم
گوشی بنده را اطلاعات به جرم ساخت گروهی که بنام کمپین حقآبه بود توقیف کرد و بهم گفتن توی گروهت مطالب سیاسی و ضد حکومتی توسط اعضا قرار گرفته البته خودم مطلبی نذاشتم و فقط توی اینستاگرامم یه پست در مورد گرونی بنزین بوده و یه اکانت تلگرام هم داشتم که زمانی که گوشی دست اطلاعات بود دلیت اکانت کردم الان بعد یک ماه گوشی را هم بهم ندادن و یه ابلاغیه امده که دادگاه حاضر بشم و از اتهام انتسابی دفاع کنم شما راهنماییم کنید چکار کنم توی دردسر نیفتم ،خیلی استرس دارم بخدا من گروهم فقط واسه حقآبه ساختم نه ضد حکومتی و چند نفر دیگه واسم دردسر ساختن الان چگونه از خود دفاع کنم چی باید بگم؟ ممنونم از شما

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مطالب را بررسی کرد اگر مطالب منجر به تشویش اذهان عمومی شده باشد و یا متضمن توهین، تهدید یا افترا باشد در دردسر افتاده اید. البته نا امید نباشید همیشه راهی وجود دارد.