ابلاغیه ای بهم دادن مهلت حضورم زدند، چیکار کنم بروم اجرای احکام؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۱ #87399645

سلام خسته نباشین شخصی از من و یه نفر دیگه شکایت کرد مبنی بر مشارکت در کلاهبرداری اینترنتی که حکم غیابی برام صادر شد حبس یک سال پس از انجام کارای واخواهی من در دادگاه حکم برائت برام صادر شد و قطعی شد ولی نفر دوم دادگاه نیومده هنوز همین دیروز برام ابلاغیه اومد مبنی بر احضاربه شعبه یک اجرای احکام شعبه ۳۱ جهت اجرای حکم من که حکم برائت برام صادر شده چرا همچین ابلاغیه ای بهم دادن مهلت حضورم زدن ده روز نتیجه عدم حضور جلب است

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، نظر به صدور حکم برائت و قطعیت آن، برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد ولی حتما به اجرای احکام حاضر یا بدلیل اینکه ممکن می‌باشد به هر دلیلی حکم مذکور اصلاح یا تغییر کرده باشد می‌توانید برای اطمینان وکیل جهت مطالعه پرونده معرفی کنید ...