شکایت از پدر و محیط خانواده امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #87321580

به نام خالق دوست که هر چه واقعاا داررریم از اوست
بنده جوانی ۲۰ ساله اگه خدا قبول کنه از سوم راهنمایی قرص اعصاب قوی مصرف میکنم تا الان که دانشجوی رشته حقوق از گیلانم به دلیل مشکل روح وروان قطعا نیاز به هم دردی درک از سوی پدر و اعضای خانواده دارم باین حال پدری بد دهن نادان اهل تهدید اهل توسرم زدن اهل حمله وزدن من تا حد مرگ سواستفاده گر حتی از یک محبت عاشقانه از سوی من که الانم دارم مینویسم گلوی منه بدبخت به شدت در میکنه چون بشددت با اون دست سنگینش فشار داد خطاب کردن من به دیوانه و روانی با خنده تحققیر آمیز منت گذاشتن برای برطرف کردن نیاز های مالی محبت که بماند اب رو اتیش نشدن مادر بی سواد من حمله دسته جمعی برای زدن من چون من به علت مشکل اعصاب و روان دربرابر کاراشون که دسته خودم نیست پرخاشگری میکنم به جای درک کردن تا حد مرگ میزنن پدرمن با افتخار با دندان مبارکش صورت منو جر داد و چهار تا بخیه خورد با پا و دست به جاهای حیاتی مثل نخاع سر پایین تنه و مرکز تنفسی من با رغبت بیشتر چون گفتم استادمون گفت فرزندکشی قصاص نداره و تو خانواده .....نگم بهتره البته چند بار دست به خودکشی زدم ووولی من میخوام زندگی کنم پیشرفت کنم ولی باین اوصاف من فقط میخوام از این خانواده فاصله و این خونه برم چون هییچ احساسی برای من نمونده این صحبت یکی دو بار نیست صحبت هزار باره حال میخوام برای راحت شدن از دوباره از نو شکایت از پدر در معنی واقعی کلمه و خانوادم کنم تا فقط فاصله بگیرم و نفقمو بی چونو چراااا بده به نظرم اصل اول انسانیت درک کردنه پس تورو اون خدا با درک راه حل بزار وگر نه دفعه بعد خوده اون خدا هم میدونه اول اونا رو بعد خودمو راحت میکنم .

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اولین پیشنهاد بنده قبل از مسائل حقوقی مراجعه به مشاوره خانواده از سوی شما و حتی خانواده محترم است .مراجعه به مشاور برای خانواده هایی که در آن مشکلات حاد هم وجود ندارد مفید فایده است. لذا استفاده از تخصص آنها نه تنها ایراد نیست بلکه نشانه رشد خانواده است.
اما مواردی که گفتید می تواند از سوی پزشکی قانونی اثبات شده و از والدین به اتهام ضرب و جرح عمدی شکایت نمود. جرم توهین هم وجود دارد .
اما با توجه به اینکه شما رشید و بالغ می باشید هزینه های زندگی در نوبت اول برعهده خود شما می باشید ولی در صورتی که توانایی پرداخت آن را نداشته باشید نفقه شما برعهده پدر می باشد.

سلام. چون هنگامی که اسیبی از ایشون میبینید که قابل لمس یا دیدنه بایستی بلافاصله به پلیس اطلاع داده تا صورتحلسه شود و فورا به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا بتوانید با مدارکش علیه پدرتون شکایت ضرب و حرح عمدی رو مطرح کنید.. شکایت دیگری قابل طرح نیست با توجه به توضیحات شما.. نفقه هم تا وقتی که تحصیل کنید میتونید از پدرتان بگیرید.اگر ندادند دادخواست الزام به نفقه ، اگر هم پرداختند و کم بود دادخواست تعدیل نفقه رو بدید