در همون روز دیه را واریز میکنن یا زمان میبرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۸ #87299171

با سلام.خسته نباشین.
من بعد از تموم شدن کار دادگاه مقصر مدارک رو به بیمه برد مدارک کامل شد الان من که زیان دیده هستم به من بیمه ایران گفت چون مبلغ زیاد است ( ۵۸ میلیون ) یک هفته بعد بیا بفرستیم به شورا الان سوالم اینه که در همون روز دیه را واریز میکنن یا زمان میبره منظور شورا همان تو بیمه ایران است؟
یا منظورش شورای حل اختلافات است؟

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی القاعده ظرف ۲۰ روز موظف به پرداخت دیه می باشد

شورای حل اختلاف نمیتواند در پرونده قطعی ورود نماید ، منظور شورای درون سازمانی بیمه می باشد.
در خصوص دیات با توجه به مقررات درون سازمانی بیمه، اجازه پرداخت دیه با مبلغ بالا بصورت مستقیم از شعب بیمه سلب گردیده است.

سلام
شرکت بیمه ظرف ۲۰ روز موظف به پرداخت دیه می باشد در صورت عدم اقدام به نظر به پرداخت خسارت نیز محکوم می شود

درود برشما

ارزو سلامتی برای شما دارم

بیمه گر مکلف است ۲۰ روز پس از تکمیل مدارک مبلغ دیه را به حساب زیاندیده واریز نماید . در صورت عدم پرداخت در مهلت مقرر میتوانید از ضمانت اجرای نیم در هزار دیه به ازای هر روز تاخیر استفاده کنید. در مورد دیه شما روزانه ۲۹ هزار تومان خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه است .
منظور از شورا ، جلسه درون سازمانی برای تامین مبلغ مالیست

سلام و درود
شورای حل اختلاف در مورد کار شما معنی ندارد و با توجه به مبلغ شورایی داخل بیمه تشکیل میدهند که احتمالا خیلی مهم نیست و صرفا بررسی موضوع است و چک مبلغ را به شما تحویل خواهند داد.
موفق باشید.