با خواندن پیام های شخصی من برای فرد دیگری مزاحمت ایجاد کرده، چطوری میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #87274897

با سلام فردی وارد اینستاگرام من شده بدون اجازه ی من البته که من مطمئن نیستم که خودم رمز دادم یا که خیر ولی از دستگاه های متصل شده به اینستاگرامم کاملا مشخص است یک فرد دیگه به اینستاگرام من متصل شده همچنین اون شخص با خواندن پیام های شخصی من برای فرد دیگری مزاحمت ایجاد کرده است چطوری میتونم شکایت کنم ایا به کمک اون شخص برای شهادت نیاز دارم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شکایت خود را مطرح نموده و از پلیس فتا پیگیری نمایید

ازطریق پلیس فتا افدام کنید البته اگر باشهادت شهود اثبات شود اسرارشمارافاش نموده به سبب آسیبی که بشما واردکرده مسول است

با سلام
برای اثبات ادعای خود میتوانید از طریق پلیس فتا اقدام نمایید تا بررسی و پیگیری های لازمه انجام گیرد و اگر مشخص شود اینستای شما هک یا ورود غیر قانونی بوده برای شخص ورود کرده مجازات خواهد داشت