پلیس فتا حساب بانکی مرا مسدود کرده، چه دلیلی میتواند داشته باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۶ #87215022

سلام ببخشید
من پلیس فتا این دو ماه حساب بانکی من رو بسته و نه ابلاغیه علیه من اومده نه چیزی نه شکایتی فقط میدونم بخاطر کلاهبرداری اینترنتی که یک شخص انجام میداد و پول رو میریخت حساب من و از حسابم میکشید و بعد که پرینت گرفتم دیدم همشون کارت به کارت به کردن از عابر بانک به حسابم و بعدش بانک بهم گفتن پلیس فتا کل حساب هایی که داری بسته خو اگر بسته چرا تا الان نیومدن سمتم یا ابلاغیه چیزی نفرستادن واسم و شکایتی هم بر علیه من نیست این دو ماه.
لطفا کمک کنید چکار کنم که حساب بانکیم رو باز کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مسدود کردن حساب تنها با دستور قضایی امکان پذیر است و قطعا بانک براساس ابلاغیه و دستور قضائی اقدام به مسدودی حساب شما نموده است
بهترین کار این است که از بانک بخواهید نسخه ای از دستور قضائی را به شما ارائه یا محتوای دستور قضائی را برای شما تشریح کند
رفع مسدودی حسابتان نیز تنها با دستور قضائی همان مرجعی که اقدام به مسدود کردن حساب بانکی نموده است امکان پذیر است.

سلام
پلیس فتا تنها به دستور مرجع قضایی اقدام به انسداد حساب شما می کند لذا برای رفع انسداد حساب هم باید به مرجع قضایی دستور دهنده مراجعه و تقاضای خود را مطرح کنید.

سلام- اشکال ندارد می توانید به اداره پلیس فتا مراجعه و علت را جویا شوید. پس از آگاهی یافتن برای هر مشکلی چاره اندیشی کنید. اگر جرمی مرتکب شده باشید مشخص می شود.