امکان داره بتونن به اسم وکالت دادن حق طلاق ازم بگیرن سرم کلاه بزارن؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۴ #87143329

سلام
من و همسرم توافق کردیم بصورت طلاق توافقی جدا بشیم. و نزد وکیل همسرم توافقات رو نوشتیم و من و همسرم و وکیل همسرم هم برگه توافق رو امضا کردیم با اون برگه سه جلسه مشاوره هم رفتیم حالا وکیل همسرم میگه باید بهم پول بدی تا بزارم این توافق شکل بگیره. چکار باید بکنم؟؟ میگه به عنوان حق الوکاله باید پول بدی و سوال دیگه اگه اون وکیل همسرم بهم بگه باید بهم وکالت بدی ایا اینکارو بکنم یا نه؟؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان مشاوره با وکیل دادگستری می باشد.

با درود حتما با یک وکیل مشورت نمایید

بهتر است هنگام تصمیم گیری یک وکیل به همراه شما باشد تا از فریب شما جلوگیری شود

- زوجین میتوانند به یک وکیل وکالت بدهند .
- در صورتی که با همسرتان توافق داشته باشید میتوانید با تهیه توافقنامه ای دیگر مبادرت به انجام مراحل قانونی نمایید .
- گرو نگه داشتن مدارک از سوی وکیل به بهانه اخذ حق الوکاله ، تخلف انتظامی بوده و قابل تعقیب از طریق شکایت در دادسرای انتظامی وکلاست .

اگر جلسات مشاوره رفتید میتوانید دادخواست طلاق توافقی بدید