فرد برای بار سوم که باید ضامن ببره ضامن ازش قبول می کنن؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۶ #87110564

با سلام من از فردی برای بار سوم شکایت کردم و در شکایت عنوان کردم که در دو شعبه دیگر فرد متهم پرونده کیفری دارد و هنوز داره به مزاحمت های پر از توهین و تهدیدش ادامه می ده
چون بار سومش هست و من شماره پرونده های قبلیش رو در متن شکایت نوشتم که جلب به دادرسیش صادر شده اما هنوز حکم صادر نشده
ایا اگر از فرد ضامن بخوان همان دو ضامن قبلی رو می تونه ببره یا باید ضامن جدید بیاره؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
استناد از همان ضامن بلامانع است

سلام
ممکن است مرجع قضایی همان قرار قبلی را از نظر مبلغ تشدید نمایند یا قرار جدید برای وی صادر کنند و ایشان مجبور باشند صامن جدید معرفی کنند
بنابراین هر دو حالت مورد سوال متصور است و بستگی به نظر بازپرس یا دادیار مربوطه دارد

بسمه تعالی : بله میتواند : البته مقصود نظر حضرتعالی اگر اشتباه نکنم صحیح است اما در ضمانتهای مالی صائب است که شخص ضامن بیشتر از سقف درآمدش نمیتواند ضمانت نماید بطور مثال کارمندان تا سه بار همزمان نمیتوانند بیشتر ضمانت نمایندو مجموع اقساط نباید بیشتر از یک سوم یا یک دوم حقوق آنها شود اما دراین نوع ضمانت ها ضمانت از تن شخص متهم است که ضامن تعهد میدهد که متهم را در هر زمان که دادگاه بخواهد معرفی نماید واین نوع ضمانت محدودیتی ندارد که اگر به شعبات مرجغه فرمایید ضامن ، ضمانت تحویل تن شخص متهم را نموده که در صورت عدم تحویل مشمول جریمه خواهند شد و جریمه جدای از محکومیت های مالی در مبحث تضامنات حقوقی میباشد

سلام
مانعی ندارد اگر همان شخص دوباره او را ضمانت کند بستگی به نظر قاضی دارد

یک شخص میتواند از چند نفر همزمان ضمانت کند و این امر حدود خاصی ندارد.میتواند همان از ضمانین سابق را در پرونده جدید معرفی کند