ادعا میکنه که میخواد بابت این که اومدیم در خونش شکایت کنه آیا میتونه شکایت کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #86822315

سلام ببخشید یه سوال داشتم….یکی از دوستان ما مشکلی براش پیش میاد یکی مزاحمت اینترنتی انجام میده، شخص مزاحمو پیدا میکنه دوست من میره در خونش که منم باهاشون بودم تو این داستان… موقعی که در خونه اون شخص میریم بحث شروع میشه به داد و بیداد میکشه که دوست ما زنگ میزنه پلیس، پلیس میاد دوست من توضیح میده چی شده صورت جلسه مینویسه بعد میگه برید شکایت کنید که دوست من شکایت میکنه… حالا اون شخصی که رفتیم در خونش ادعا میکنه که میخاد بابت این که اومدیم در خونش شکایت کنه ایا میتونه شکایت کنه؟؟؟ با این حال که مامور اومده؟؟؟ ایا از منم میتونه شکایت کنه؟؟؟ بنده یه گوشه ایستاده بودم فقط!! فیلم دوربین های مجتمع سکونت اون شخص هم گرفته این ماجرارو! چند بارم در خونه من اومدن تهدید کردن برای شکایت ترس دارم ببینم میتونن از من شکایت کنن میگن فیلمت هست راه میری منم میگم من کاره ایی نیستم اونجا بودم خودتونم دارین میگین راه میرفتم کاری نمیکردم ولی باز میگن میخایم شکایت کنیم.... حتی اون دوستمونم دختره بابت ابرو ریزی پخش شدن عکس رفته درخونشون

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف راه رفتن شما در آنجا جرم نیست به هر حال هرکس ادعای حقی دارد و از کسی شاکی می باشد باید ازطریق مراجع قانونی اقدام کند اگر جلوی منزل انها سر و صدا وتهدید و...کردید مرتکب جرم شده اید و می توانند علیه شما شکایت کنند

باسلام. صرف مراجعه به در دیگری و درخواست مطالبه ودر ادامه تماس با پلیس و حضورشان و انجام صورتجلسه هیچ جرمی محقق نشده و نمیتونن شکایت کنن مگر اینکه در این جریان از طرف شما و دوستتان جرمی مثلا توهینی یا افترایی و یا حتی زد و خورد بینتون شده باشه که در این صورت طرف میتونه از شما شکایت کنه.