میتونم رای رو از طریق دادگاه تغییر بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #86785230

با سلام و خسته نباشید
بنده با خانمی از طریق تلگرام از سال ۹۶ تا ۹۸ مراوده کاری داشتم و فقط از ایشون یک شماره تلفن و آیدی تلگرام دارم. همیشه از من میخاستن پول رو از طریق یک لینک که مربوط به شرکت معتبر و حقیقی واسطه هست برای ایشون واریز کنم. غیر از مبالغ کاری مربوط بین خودمون از من خواستن تا مبالغ دیگری که اشخاص دیگه برای ایشون میخان واریز کنن، ابتدا به حساب بنده بیاد و بعد من از طریق همون لینک براشون ارسال کنم. منم اینکارو چندین بار براشون انجام دادم و هیچوقت هم مشکلی بوجود نیامد. اما به دلیل زیادشدن این واریزها به حساب بنده و اطلاع من از اینکه ایشون کار هک کردن رو هم انجام میدن از انجام اینکار ناراضی شدم و ازشون خواستم تا دیگه اینکارو نکنن.
چند ماه قبل از شهرستان شاهرود ازم شکایتی شد که من از حساب کسی پولی برداشت کردم و باهاش خرید شارژ تلفن داشتم و همچنین خرید اینترنتی انجام دادم و بعد کنسل کردم و پولش به حسابم برگشت داده شده (ولی من هیچ خبری نداشتم ) و " دقیقا " همون وقتی بوده که اون خانم بهم گفته بوده که فلان شخص پولی براش ریخته به حساب من و منم از طریق لینک براش ارسال کنم.
جناب قاضی هم از من پرسیدن که این پولو تو به حساب اون خانم ریختی و شارژ خریدی، منم گفتم ورود پول رو خبر ندارم ولی بله برای اون خانم ریختم پولو. حالا ۴ میلیون باید به شاکی بدم و ۵ میلیون جریمه که تبدیل حبس تعزیری بوده.(چون اقای قاضی گفتند که من اقرار صریح کردم ) الان هم فقط ۱۵ روز وقت دارم تا برای کاهش جریمه تجدید نظر کنم.
بنظرتون اگه از طریق پلیس فتا اقدام کنم یا وکیل بگیرم میتونم رای رو از طریق دادگاه بالاتری تغییر بدم یا اگر بعدا بتونم در پرونده ای جداگانه اثبات کنم که من برداشت انجام ندادم و اون خانم اینکارو کرده، این سابقه حذف میشه؟
ممنون میشم با توجه به زمان کمی که برام باقی مونده بهم پاسخ بدید و ببخشید که متن طولانی شد

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به مدارک و مستندات و دلایل شما خواهد داشت که در دادگاه تجدید نظر مورد پذیرش قرار بگیرد

در صورت داشتن مدارک مثبت ادعا امکان رای صادره در دادگاه تجدید نظر وجود دارد ...