شاهدین ایشون میتونن هر حرفی بزنن و دادگاه به ایشون حکم طلاق رو میدهد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۸ #86704834

با سلام خدمت شما کارشناسان محترم حقوقی
من حکم عدم تمکین همسرم و اجازه ی ازدواج مجدد را از دادگاه گرفته ام
همسرم به هیچ عنوان حاضر به بازگشت به زندگی نمیباشد
و من هم اصلا نمی خوام که طلاقش بدم
من جای دیگری رفتم خاستگاری و از طرفم جواب مثبت گرفته ام ولی عقدی صورت نگرفته هنوز
خانومم متوجه شده و با توجه به اینکه قبلا مهریه رو به اجرا گذاشته بود،حکم جلب من را گرفتند.
منم درخواست رسیدگی به اعصار داده ام ولی دادگاه هنوز زمانی رو برای رسیدگی به ان برایم تعیین نکرده
در همین زمان خانومم در خواست طلاق داده ولی من در دادگاه اول حاضر نشدم چون مطمئن بودم تو دادگاه جلبم می کنند
الان دوباره ابلاغیه وقت رسیدگی برام اومده که گفته جلسه بابت شنیدن صحبت های شاهدین از طرف خانومم برگزار میشه
ایشون هیچ دلیل موجهی برای درخواست طلاق ندارن
با اینکه من هنوز عقد نکردم
اگرم عقد میکردم باز با اجازه ی دادگاه میبود
من تا دادگاه اعسارم برگزار نشه قصد ندارم به دادگاه مراجعه کنم
یعتی به این جلسه هم نمیرسم برم
با تشکر
لطف کنید بهم جواب بدید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم حضور در جلسه دادرسی رای دادگاه بصورت غیابی صادر خواهد شد

سلام
به نظر میرسد قاضی به اقناع وجدانی رسیده که اذن ازدواج مجدد داده پس حسن ظن دادگاه را نشان میدهد. اگر هم ترس از جلب شدن دارید وکیل معرفی کنید.

با سلام بهتر است یا خود حضور پیدا کنید یا وکیل معرفی نمایید.

با سلام واحترام اگر در دادگاه شرکت نکنید خواهان با ارایه دلایل علیه شما حکم غیابی خواهند گرفت که بعدا برای شما مشکلات بیشتری خواهد داد می توانید به جای خود وکیل معرفی نمایید تا در دادگاه حاضر شود موفق و پیروز باشید

همسر شما باید علت طلاق را مشخص نماید تا بتواند از شما طلاق بگیرد. اگر حکم دادگاه را برای ازدواج مجدد دارید و ایشان هم تمکین نکرده اند مشکلی برای حضور در داگاه ندارید.

فرقی نمی کنه حتی اگه اعسارشماهم ثابت بشه درصورت عدم پرداخت جلب خواهید شد به نظر میاد شما بدوا این مساله را حل کنید بعد به ازدواج دوم فکر کنید

با سلام عدم حضور شما در دادگاه به ضرر شماست . اگر خودتان نمی توانید در دادگاه حاضر شوید حتما به وکیل دادگستری وکالت دهید تا با حضور در دادگاه از حقوق شما دفاع کند .