منظور از متن آخر در وکالت بلاعزل چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۴ #86665914

سلام در وکالت نامه ای که دارم تمام اختیارات را ورثه به من داده اند ولی جمله اخر معنی اش را نمیفهمم لطفا راهنمایی کنید.. ( حدود و اختیارات وکیل مرقوم با حق توکیل غیر و لو کرارا" کلا یا جزا بشرح فوق مجاز و مختار میباشد و مفاد این برگ در نفس وکالت موثر است و موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل و ضم وکیل را از خود سلب و ساقط نمود...)

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید وکیل استخدام کنید کار شما را انجام بدهد.

حق توکیل دارید به این معنی که مورد وکالت را می توانید به دیگری وکالت دهید

سلام شما میتوانید به کسی دیگر وکالت دهید کار شمارا انجام دهد ...

وکیل حق اعطای وکالت را به دیگری خواهد داشت و تا زمان فوت یکی از طرفین موکل و وکیل وکالت قابل عزل نیست

با سلام شما میتوانید به کسی دیگر وکالت دهید کار شمارا انجام دهد ...

باسلام واحترام ...یعنی شما میتوانید از طرف موکلان خود(وراث)طبق این وکالت نامه به دیگری وکالت بدهید ...و وراث حق عزل شما را ندارند مگر اینکه به طریق قانونی که شرایط وکالت از بین برود مثال فوت وکیل یا موکل