چگونه اعاده حیثیت نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۵ #39877004

با سلام
فردی در درگیری با بنده و ضرب و جرح شدید اینجانب. با عمل فرار به جلو خواستار عدم محکومیت خود شده است و تهمت استفاده از دستگاه شوکر برقی به بنده وارد نموده. آیا میتواند تهمت را ثابت کند؟ در صورتی که حرف او بدون هیچ گونه مدرک و کاملا کذب است. و در ادامه آیا من میتوانم تقاضای اعاده حیثیت کنم؟ با تشکر از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان بدون مدرک وشهود نمیتواند شمارامحکوم کند شما شود نود را معرفی, کنید

با سلام و احترام ضمن تبریک سال نو
هر ادعایی نیازمند اسناد و مدارک محکمه پسند میباشد
شما به دلیل سو نیت شخص مورد نظر میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید
موفق و پیروز باشید

سلام هر ادعایی نیازمند ارائه دلایل و مدارک مثبته می باشد و در صورت نبود دلایل دعوا رد می شود

این اقدام متهم همراه با سوء نیت بوده و قابلیت تعقیب دارد

می توانید متقابلا شکایت کیفری علیه او مطرح و با مدارک و مستندات و شهود این قضیه را ثابت کنید .
بعد از اثبات جرم و محکومیت طرف مقابل و رد شکایت او می توانید شکایت تهمت و افترا مطرح کنید.