بهتر است زوج تجدید نظر بزنم یا عدم تمکین مجدد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۳ #86502310

همسر بنده از فروردین سال گذشته تاکنون منزل را بدون عذر شرعی و قانونی ترک کرده و بنده برای وی عدم تمکین زدم ، زوجه در دادگاه اعلام کرده که من منزل جدا و مستقل می خوام با اینکه منزلی که ۸ سال در آن زندگی می کردیم کاملا جدا و مستقل اما در ساختمان پدربنده بوده و من برای تکریم خواسته زوجه پذیرفتم که منزل مستقل بگیرم .
حالا که رای دادگاه آمده در آن نوشته که زوج دادخواست خود را مسترد کرده .در صورتیکه من اصلا برگه ای مبنی بر پس گرفتن دادخواستم امضا نکردم .
سئوال اینجاست که زوجه با این رای، چه اقداماتی می تواند انجام دهد نظیر درخواست نفقه و ...
بااینکه ایشان تاکنون که ۱۲ ماه می گذرد در منزل نبوده و تمکین عام و خاص نداشته .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا قطعی شدن حکم تمکین و اثبات نشوز زوجه مستحق نفقه خواهد بود، می توانید در مهلت مقرر اعتراض نمایید

با سلام
تا زمانیکه حکم قطعی نشوز صادر نشود زن مستحق نفقه است

با درود تا زمان صدور رای نفقه تعلق می‌گیرد

برادر گرامی تا زمانی که خانم ناشزه اعلام نشده و حکم نسوز صادر نشده مستحق نفقه است

تا زمانی که حکم نشوز زن صادر نگردد مستحق نفقه می باشد

با سلام
اولا بایددید در صورتجلسه دادگاه چه چیزی نوشته شده و ثانیا چون عدم تمکین را هر زمان می شود ارائه داد می توانید مجدد اقدام به ثبت دادخواست عدم تمکین بفرمایید

سلام با مطالعه پرونده توسط وکیل یا شخصا صورت مجلس را بررسی نمائید اگر مسترد کردن دادخواست در مکتوبات نبود تجدیدنظرخواهی در غیر اینصورت دادخواست مجدد دهید