جریمه غیبت از مرخصی زندانی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۰,۸۱۷ #86453239

پارسال به عنوان کسب مال از طریق نامشروع و جعل عنوان دولتی دریک پرونده هر کدام دو سال حبس محکوم شدم و در نهایت با دوسال حبس راهی زندان شدم.بعد از حدودا ۶ ماه به مرخصی آمدم که تقریبا ۴۰ روز غیبت کردم و مشمول عفو عمومی شدم و نامه آزادی رو بعد از رد مال به شاکی اجرای احکام به زندان داد.الان زندان روی کفالت ضامن هام یرای مرخصی اقدام کرده.میخوام بدونم که اون مدت غیبت به جزای نقدی تبدیل میشه و اینکه ممکنه جهت دو سال دیگه باشه؟یا عفو شامل کل حبس پرونده میشه

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما به عنوان فراری محسوب شده و مجازات آن ضربات شلاق و حبس از ۳ تا ۶ماه حبس می باشد

به احتمال زیاد جهت اون ۴۰ روز غیبت میشود و تبدیل به جزای نقدی میشود یا دوبرابر مدت غیبت بایستی حبس بکشید .

غیبت بعدازمرخصی به عنوان فرار محسوب و مجازات آن شلاق و حبس از۳ماه تا ۶ماه می باشد وشما می بایست با قاضی اجرای احکام صحبت نمایید تا موافقت ایشان را جلب نمایید و همچنین عفو شامل تمام محکومیت های مربوط به جرم می باشد که در حال اجرا بوده است و عفو وبخشودگی حبس شما دلیل بر عدم پیگیری زندان نمی باشد