آیا میتوانم این تهدید رو عملی کنم در دادگاه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۷ #86442534

سلام وقت بخیر.بیست سال پیش عقد کردم با شوهرم و ۴۰۰ سکه مهریه ثبت شد.بخاطر مشکل نازایی آقا تصمیم دارن تجدید فراش کنن.بنده هم ایشان را تهدید کردم که تشکیل پرونده میدم و کل حسابهای بانکیت و میبندم و بخاطر ۴۰۰ سکه به زندان میندازمت

مشاوره حقوقی تهدید
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مهریه قابل مطالبه است

با درود بله میتوانید اقدام کنید اما درصورت قبول اعسار زوج جلب منتفی می شود

سلام وقت بخیر
شما تا ۱۱۰ سکه را میتوانید مطالبه نمایید .
در صورتیکه ایشان توان پرداخت نداشته باشند و اعسار مورد پذیرش قرار گیرد ، جلب نخواهند شد.

سلام
تا ۱۱۰ سکه امکان جلب وجود دارد اما اگر زوج دادخواست اعسار بدهد و مورد پذیرش دادگاه قرار‌گیرد، مهریه را بصورت اقساط پرداخت می نماید و جلب منتفی می گردد.

باسلام
بله میتوانید اقدام کنید اما درصورت قبول اعسار زوج جلب منتفی می شود

درود
با پذیرش اعسار و پرداخت اقساط جلب منتفی است مگر اقساط را به موقع پرداخت ننمایند

امکان پیگیری وصول مهریه را دارید ولی در حال حاضر در صورت درخواست اعسار از سوی زوج موضوع جلب منتفی است .