با مسدود شدن حساب بانکی چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #86423454

سلام وقت بخیر.
شماره حساب بانکی منو پلیس فتا مسدود کرده. از خراسان شمالی. زنگ زدم گفتن توی شرت بندی بازی کردی.. من هم چند بار در سایت تاینی بت بازی کردم. تو شرت بندی بازی فوتبال.. مگه این سایت ماله ایران نیست.. و اگه قماره چرا خوده این سایت را نمی بندن. حالا موندم چکار بکنم.. همین شماره حساب را باید بدم به کارگزینی برای سهام عدالت. این هم مسدود شوده ماندم چکار بکنم.لطفا کمکم بفرمائید.. ممنون از شما

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تا صدور رای و رسیدگی صبر کنید

تا زمان صدور رای امکان رفع انسداد از حساب مذکور وجود نداشته و باید حساب دیگری باز کنید .

شرت بندی اگر مطابق با قانون آنرا جرم محسوب کرده طبق قانون اعمال میشه ولی در خصوص سهام عدالت شمار شبای حساب دیگه باز کنید اگه کلا شماره حساب یا خدمات بانکی از شما صلب کرده از طریق مرجع قاضی اقدام نماید