درخواست طلاق زوجه چگونه انجام بشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۷ #86157093

سلام
من ۱۰ سال هست که با همسرم زندگی میکنم متاسفانه با هم اختلاف داریم بد دهن بداخلاق با همه در مورد همه چی درد دل میکنه جز من اسرار زندگیمون رو پیش همه گفته
مهریه ما ۴۱۴ سکه هست ولی عندالاستطاعه میخواستم بپرسم شرایط طلاق ما چجوریه
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مواردی که بیان کردید مصداق عسر و حرج نیست و طلاق هم در اختیار زوج است.

با اثبات یکی از شروط ۱۲ گانه ضمن سند ازدواج ، میتوانید درخواست طلاق بدهید
درضمن می توانید مهریه خود را مطالبه کنید

سلام و عرض ادب.به بیان ساده به سند نکاحیه ی خود رجوع کنید و شروط ازدواج را بررسی کنید در صورتی که همسر شما یکی از شروط را رعایت نکرده باشد امکان موفقیت در پرونده ی طلاق برای شما ممکن می‌شود

درود
برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید.

باید دلایل و مدارک محکمه پسند مبنی بر عسر و حرج و یا تحقق شروط دوازده گانه سند نکاح داشته باشید صرف دلایل ذکر شده برای اثبات عسر و حرج محکمه پسند نبوده و موجب حکم طلاق نخواهند شد

شما با اثبات یکی از شروط ۱۲ گانه ضمن سند ازدواج ، میتوانید درخواست طلاق بدهید

اگر شوهرتان اموال داردمهریه قابل مطالبه خواهدبودوطلاق نیزدراختیارشوهر است