اگه حق طلاق رو بخوام از شوهرم بگیرم به چه شرایطی هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۱ #86146225

سلام
و در طلاق از طرف زوجه وکالت در طلاق چه قدر برای طلاق کمک میکنه و اگه مهریه رو بگیرم و شوهر نداشته باشه از پدر شوهر میگیرن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جهت دریافت وکالت در اعمال حق طلاق باید به یکی از دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید

پرداخت هر نوع بدهی بر عده خود شخص مگر وجود ضامن

با سلام
برای اخذ حق طلاق از زوج ، بایستی با بذل مقداری یا تمام مهریه یا هر عنوانی که رضایت زوج را جلب نموده باشید ممکن میباشد .
برای مطالبه مهریه صرفا میتوانید از زوج طلب نمایید مگر اینکه پدر زوج پرداخت آن را ضمانت کرده باشد .

- برای دریافت حق طلاق باید از طریق دفاتر اسناد رسمی وکالتنامه تام الاختیار بلاعزل تنظیم و به امضاء همسرتان برسد . در صورت اخذ چنین مدرکی دیگر برای طلاق مشکلی نداشته و امکان طلاق را در هر زمان و تحت شرایط مورد نظر خود خواهید داشت .
- اخذ مهریه صرفا از همسر امکانپذیر بوده و پدر شوهر تکلیفی در این خصوص ندارد .

سلام
پرداخت هر نوع بدهی بر عده خود شخص مگر وجود ضامن

باسلام مهریه را زوج بدهکار هست نه پدر ایشان مگر اینکه ضمانت کرده باشن پرداخت ایشون رو
حق طلاق رو اگر دریافت کنین خود راسا میتوانین طلاق بگیرین و مشکلی نخواهد بود و نیازی به زوج نخواهد بود

مهریه را صرفا از زوج می توان دریافت نمود ولی اگر پدر زوج در این زمینه تعهد داده باشد نیز می توان از او مطالبه کرد.