پیامک ابلاغیه چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۶ #86141374

سلام امروز پیامکی با متن خانم فلانی پرونده شما با شماره و شماره بایگانی فلان به شعبه دادستانی ارجاع شد.برای من ارسال شده ببخشید این یعنی چی من اصلا متوجه نمیشم. هیچ موضوع و شکایتی نداشتم و نشده

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به سامانه ثنا ابلاغ را مشاهده نمایید

با سلام
اگر هیچگونه پرونده ای نداشته باشید به احتمال زیاد اشتباه در ثبت سامانه بوده بهتر است از طریق شعبه مورد نظر کسب اطلاع نمایید

این پیامک به معنی وجود پرونده ای متعلق به شماست . اگر شما شکایت از کسی نکرده اید احتمال دارد که بر علیه شما شکایتی مطرح شده باشد . با مراجعه به سامانه ثنا میتوانید از موضوع و ماوقع اطلاع یابید .

سلام
میتوانید به شعبه و دادسرای مربوطه مراجعه کنید احتمال اشتباه در سامانه ابلاغ وجود دارد