آیا با اسکرین شات از برنامه ایمو همسر زن می تواند به جرم رابطه ناشمروع از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۹۵۱ #86082936

با سلام.من مجرد هستم.در گروه فیس بوکی با یه خانم دوست شدم که مدیر گروه بودن و همه باهاشون بگو بخند داشتن و خود فیس بوک شماره افراد در صورت مخفی نکردن نمایش میده و شماره از اونجا ادد کردیم. اولش نمیدونستم متاهل هست بعد چند بار پیام دادن در فیس در اپلیکیشن ایمو گفتگو کردیم که همسر ایشان متوجه شدند کلمات بکار برده در چت معمولی و گاهی با شوخی مثلا بیا اتاق دیدت بزنم و دخترت کجاست .. هست و بجز این چیز دیگری نبوده و منم کار دیگری نکردم حتی ایشان ندیدم با توجه به اینکه من حذف اکانت کردم روز آخر که همسر ایشان موبایل برداشته بودن می نوشتن بیا الان منم گفتم کجا خونه؟ گفت اره منم گفتم باشه ..البته قصدم شوخی بود چون تا الان اصلا این مسائل نبود چرا جواب ندادی و نمیدی و ...و همسرشون زنگ زدن گفتن گوشی ریکاوری کردن و کلی الفاظ رکیک بکار بردن فقط شبی که از ایمو تهدید کرد همسرشون که شکایت میکنن من یه دوبار تماس معمولی گرفتم که جواب ندادن و میس کال شد و بجز اون هیچ تماس و پیامک از سیم کارتم ارسال نکردم و بلعکس.آیا با چنین مدرکی(ففط ایمو اونم اسکرین) میتونن ثابت کنن رابطه نامشروع بوده ؟ و آیا احضار بشم به قید وثیقه آزاد میکنن؟
لطفا راهنمایی کنید بهترین کار چیه ! من تا الان نه پام به کلانتری باز شده و نه دادگاه فقط یک حماقت ناخواسته کردم میترسم آبروم بره

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . این ارتباط شما ، رابطه نامشروع که در قانون مجازات تعریف شده ، نمی باشد . چون در قانون رابطه فیزیکی کمتر از زنا را رابطه نامشروع دانسته اند . اما بعضی قضات در همین حد را هم رابطه نامشروع می دانند .
با توجه به خفیف بودن مجازات ، معمولا قرار کفالت صادر می شود . در نظر داشته باشید رد جرم رابطه نامشروع ، هم زن و هم مرد محکوم به مجازات می شوند .

با درود فراوان
بله همسر ایشان میتوانند به استناد چت های صورت گرفته شکایت رابطه نامشروع نمایند و اگر اثبات نمایند مجازات شلاق دارد .
در جلسه اول دادرسی به احتمال زیاد قرار وثیقه صادر خواهد شد .
بهتر است رفع سوءتفاهم نمایید و نگذارید کار به شکایت برسد .