پزشک قانونی مدعی شده که روکش دندان خلفی ۶ است که مشمول دیه و ارش نمیباشد، چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۵۴ #85891268

سلام.
چند تا از همسایه ها از قصد بدون دلیل به برادرم حمله کردند و وی را مورد ضرب و شتم قرار دادن خواهرم اونجا بود در درگیری ضربه ای به خواهرم خورده و دندانش افتاده حالا پزشک قانونی مدعی شده که روکش دندان خلفی ۶ است که مشمول دیه و ارش نمیباشد؟ حالا یعنی چه؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
یعنی یک دندان سالم نشکسته که بشه براش دیه یاارش تعیین کرداماازباب مسولیت مدنی میتونیدمطالبه خسارت کنید.