چجوری ‌درخواست ‌تجدیدنظر ‌بدهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۹ #85819502

‌سلام‌
من ‌ و همسرم‌ چند وقت ‌پیش ‌درخواست‌ طلاق‌ توافقی ‌دادیم ‌ولی ‌تو دادگاه ‌هر دو درخواست‌ تجدیدنظر و ‌از خودمون ‌سلب‌ کردیم ‌ولی ‌حالا ‌نمیخوام ‌جدا بشم‌‌ الان ‌چجوری ‌درخواست ‌تجدیدنظر ‌بدم‌ در صورتی ‌که ‌تو دادگاه‌ این‌ حق و از خودم‌ سلب ‌کردم ‌ و آیا ‌همسرم ‌میتونه ‌بر این ‌اساس‌ یک‌ طرفه ‌طلاقم ‌بده؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر حق تجدید نظر را سلب کرده اید دیگر نمی توانید اعتراض کنید.

حق قابل اسقاط است و شما نمیتوانید تجدید نظر خواهی بدهید

با سلام
در صورت وکالت بلا عزل و دادن حق طلاق به زوجه، امکان عدول از وکالت وجود ندارد

نخیر
اگر شوهر هستید درصورت عدم حضور شما موضوع منتفی است

سلام باتوجه به اینکه شما این حق رااز خود سلب نمودید شوهر شما میتواند نسبت به طلاق اقدام نماید موفق باشید

درود بر شما، سوال تکراریست

درود بر شما
رای صادره قطعی و در مهلت قانونی اعتبار گواهی عدم امکان سازش (سه مته بعد از صدور ) قابل اجراست .