رابطه با یک دختر که شروع از طرف اون بود است مجازات دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۵ #85804

چندی پیش دختری به تلگرام بنده از تریق یه گروه اومد. گروه اجتماعی بود و نه دوستیابی و... . دو بار بعد از چت کردن حذفش کردم ولی بازم اومد.تا جایی که بهم وابسته شد و دلبست. اولین بار بدون این که ازش بخوام عکس صورتش رو برام فرستاد و هیچ در خواستی ازش نکردم. اجبارا منم عکسم رو براش فرستادم. تا جایی پیش رفتیم که خودمم بهش وابسته شدم و دلبستم. بعد خودمو گم کردم. خود اصلیم رو . خودم که اصلا اهل اینا نبودم. چند بار باهاش چت نامربود(س.چت) داشتم که خودشم راضی بود. داداشش فهمید . دست به خود کشی زد. رگ دستش رو زد و سرشو شکونده بود و... . (وقتی تو خونه میزدنش بیشتر پناه میورد به من ) الان داداشش گفته میخوام برم شکایت . رابطمون رو قبل این که خودمم بهش دلبسته بشم 3 بار خواستم تموم کنم ولی نشد . هربار یک بلایی سر خودش اورد و من ترسیدم که اگه بمیره بیان دنبال من و مقصر من باشم . داداشش زنگ زد گفت دیگه جوابشو نده. بهم پیام داد دیروز و گفت خیلی نامردی این چند وقت بازیچت بودم .( یک هفته کامل جوابشو نمیدادم به درخواست داداشش) بعد درجواب طبق خواسته داداشش گفتم هرچی از هم دور باشم برا جفتمون بهتره. اینم بگم من اصفهانم و اون تبریز. آیا اگه بره شکایت کنه مجرم شناخته میشم . حکمم در این صورت چیه ؟؟ سن من 17 و سن اون 16

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرشکایت شود هم خودش هم خودت مجرم شناخته می شوید . حکمش شلاق هست

در صورت شکایت از طرف ایشان و اثبات آن مصداق رابطه نامشروع خواهد بود و به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.