چطوری ثابت کنم که کاغذ سفید بود و فقط یه کلمه نوشته بودم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۴ #85779823

سلام
من تو کار پنجره هستم
چند وقت پیش شخصی با من تماس گرفت
و گفت برای پنجره قیمت میخواد و قرار شد یه جایی قرار بذاریم تا پیش فاکتور ها رو بدم بهش
وقتی رفتم ‌چند تا برگ داد گفت اینا رو هم امضا کن برای استعلامه
کاغذ آ ۴ بود و جایی که من امضا کردم به صورت تایپی نوشته بود امضا و اطراف کلمه امضا به اندازه آ ۵ خالی بود من امضا کردم و اثر انگشت زدم
بعدش جای خالی آ ۵ رو یه اقرار نامه پرینت کردن و نوشتن که من اعتراف کردم که یه خونه دزدی کردم و تا ۱۰ روز باید اونا رو پس بدم
و برده اون کاغذ رو داده آگاهی
من باید چیکار کنم چطوری ثابت کنم که کاغذ سفید بود و فقط یه کلمه نوشته بودم امضا و اصلا این کاغذ برش داده شده؟؟؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعلام جعل کنید و در بخش مستندات حتما عبارت درخواست ارجاع به کارشناس را قید کنید.

می توانید به عنوان جعل از نوع جعل مفادی شکایت کنید

سلام . البته کمی این مورد عجیب و به دور از ذهنه !!! اینکه یه یک دزد یا سارق خودش شخصا با امضاء و اثر انگشت در یک برگه معمولی اعلام و اقرار به سرقت نماید !!!

اگرچه بررسی متن اقرار نیز برای اعلام نظر مورد نیاز هست ، لیکن باید عرض شود ؛ اقرار خارج از دادگاه ارزش و اعتبار اقرار در دادگاه را ندارد و حتما در صورت ارائه برگه در دادسرا ((با توجه به اینکه فرمودین تمام صفحه چاپی بود و در خصوص موضوع استعلام هزینه پنجره بوده )) مورد بررسی قرار میگیرد و قاضی باید نسبت به اقرار شما درخصوص سرقت یقین و اطمینان حاصل کند !

شما باید اقرار خود را انکار و بعبارتی پس ( عدول از اقرار ) بگیرید !

چنانچه به آدرس نامبرده دسترسی دارید اظهارنامه ارسال نمایید و اعلام عدول نمایید

یکی از راه‌هایی که قاضی در صورت انکار و عدول شما از اقرار تون ، برای کشف حقیقت از آن استفاده میکنه ، تقاضای ارائه ادله اثباتی دیگری از شاکی می باشد .

سلام . از طریق شکایت جعل و ارجاع به کارشناسان دادگستری موضوع مشخص میشه

از طریق ارجاع به کارشناس، میشه جعلی بودن رو ثابت کرد. درخواست کارسناسی بدید نسبت به سند ارائه شده

اولا نباید هیچوقت کاغذ سفید را امضا کنی حالا به هرحال ادعای جعل کن اوباید گفته های خود را اثبات کند