از روز درخواست ترک انفاق بنده واریزی داشته باشم تا جلسه دادگاه؛ موثر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #85642575

سلام درود بر بزرگواران . خواهشا در صورت امکان کمکم کنید .
تفاوت نفقه معوقه با حال و آینده ؟
یعنی جنبه کیفری و حبس ساقط میشود؟
نفقه معوقه یعنی قبل درخواست ترک انفاق کم و بیش داشته ام ولی خب کم کارشناس هر میزان مشخص کنه سریعا واریز میکنم‌ . آیا این نفقه معوقه یعنی قبل درخواست ترک انفاق خانمم جنبه کیفری و حبس دارد؟ خانمم باکره است و در دوران حق حبس میباشد . خدا خیرتون بده واقعا دارم سکته میزنم همش تهدید زندانم میکنه . سپاس

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تفاوت نفقه معوقه با حال و آینده ؟
* نفقه معوقه یعنی مربوط به گذشته ، حال یعنی اکنون ، آینده نیز هنوز نیامده که به کسی نفقه آینده را بدهید .
یعنی جنبه کیفری و حبس ساقط میشود؟
* در صورت ترک انفاق و اثبات امر بر دادگاه ، زوج مجازات حبس را با نظر دادگاه خواهد داشت
در صورت پرداخت نفقه ، حبسی برای شما در پی نخواهد داشت
در صورت تمایل میتوانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید .