آیا روی پرونده ی نامشروع می توان حکم ممنوع الخروجی گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۰ #85482860

آقایی که هم خودش هم خانمش ساکن آمریکا هستند، با گرفتن وکیل در ایران به اتهام رابطه نامشروع با خانمش در دادگاه کیفری دو از من شکایت کرده است، هنوز هم جلسه بدوی تشکیل نشده است، وکیل ایشان با علم به اینکه من کثیرالسفر هستم مرا تهدید کرده که ممنوع الخروج کرده است، می خواستم بدانم همچین چیزی امکان دارد که ممنوع الخروج شده باشم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درخصوص رابطه نامشروع احتمال کمی وجود دارد که ممنوع الخروج شوید ولی در صورتیکه ممنوع الخروج هستید با مراجعه به دادسرا به این قرار اعتراض کنید

با سلام
بهتر است به اداره ی گذرنامه مراجعه کنید و از ممنوع الخروج بودن یا نبودن خود مطلع گردید
و در صورت ممنوع الخروج بودن
به دادسرایی که شکایت علیهتان تنظیم شده مراجعه و اعتراض نمایید

سلام ممنوعیت خروج از کشور از انواع قرارهای نظارت قضایی است که متناسب با نوع جرم صادر می شود . با توجه به این که مجازات راطه نامشروع در صورت اثبات ، ۹۹ ضربه شلاق است ، احتمال صدور این قرار قوی نیست . اما در صورت صدور ، از ناحیه متهم یا وکیل وی ظرف ۱۰ روز قابل اعتراض می باشد .