در صورتیکه رضایت پدر دختر در صیغه وجود نداشته باشد مهر المثل به دختر تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۰ #85227

سلام
با خانومی آشنا شده و 5 ماه قبل مراسم نامزدی گرفتم ولی بخاطر نبود رضایت و حضور پدر زوجه صیغه و عقد نامه ای تنظیم نشد و بعد 2 بار دادخواست اذن پدر در دادگاه ثبت گردید ولی بخاطر عدم حضور پدر زوجه رد شد.2 ماه قبل زوجه صیغه نامه غیررسمی با مهر و امضا آخوندی اراعه نمود و اذعان داشت پدرم رضایت داده و امضا کنم تا از دادگاه الزام به ثبت گرفته بشه.بعد از اراعه توسط زوحه و صدور حکم الزام به ثبت زوجه مهریه رو برای وصول گذاشته و ادعای زوال بکارت توسط زوج را کرده..و ادعا بر جعل صیغه نامه رو کرده.
آیا امکان فسخ نکاه بخاطر جعل و نبود بکارت هست؟
زمان ثبت تا ادعای زوجه 3 روز بوده که خانه پدری بوده، آیا زمان زوال بکارت مشخص میشود؟ توسط آن میتوان فسخ نکاه را دادخواست داد؟
مهرالمثل به زوجه تعلق می گیرد؟( زوال توسط زوج صورت نگرفته)

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه ایشان باکره نباشند و دوشیزه قید شده باشد میتوانید نکاح را فسخ نمائید. بله مشخص خواهد شد. خیر تعلق نمیگیرد.