پخش کردن عکس در فضای مجازی را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۴ #85222845

با سلام
یک خانمی از چند ماه پیش تا الان یک خط جدید گرفته و به خاطر دشمنی که با من داره عکس شخصی من رو بر روی تلگرامش گذاشته.
آیا من می تونم از این فرد شکایت کنم؟
باید چی کار کنم؟
از عکس و شماره اش عکس و پرینت گرفتم به عنوان مدرک.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از
طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

سلام
بله اقدام صورت گرفته طبق ماده ۱۴ قانون جرایم رایانه ای جرم می باشد لذا امکان شکایت از ایشان را دارید و باید از طریق دادسرای ویژه جرایم رایانه ای اقدام نمایید البته حتما از دلایل و مدارک مثبته برای طرح دعوا استفاده نمایید و صرف اسکرین شات به نظر کافی نباشد

با سلام
از طریق پلیس فتا اقدام کن