رفت امدی نداریم وکالت نامه کاری دادم چطور میتوانم ان را باطل کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۰۹ #85168875

سلام من سالها پیش در دفتر خانه به برادرم مه الان رفت امدی نداریم وکالت نامه کاری دادم چطور میتوانم انرا باطل کنم؟ دفتر خانه ادرس دقیق ندارم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که با حق عزل باشد می توانید ایشان را عزل کنید

اگر حق عزل دارید از طریق دفتر اسناد رسمی مربوطه نسبت به عزل اقدام نمایید، در غیر این صورت با انجام موضوع وکالت ممکن است

باسلام درصورتی که وکالت بلاعزل نباشدمیتوان بامراجعه به همان دفترخانه وکیل راعزل نمود

حبا سلام
در صورتیکه بلاعزل نباشد میتوانید وکیل را عزل کنید

سلام اگر بلاعزل نباشد به همان دفترخانه مراجعه مایید

سلام شماره دفترخانه در وکالت نامه درج گردیده است که میتوانید با شماره آدرس را پیدا کنید و اگر وکالت بلاعزل نباشد می توانید نسبت به عزل ایشان اقدام نمایید.

باسلام
وقت شما بخیر،درصورتی که دروکالت نامه حق عزل وکیل راازخود سلب وساقط ننموده باشید می توانید به دفتر خانه مراجعه نمایید ووکیل راازطریق همان دفترخانه عزل نماییدومراتب عزل راطی اظهارنامه به وکیل اطلاع دهیدتا ازآن پس کلیه اقداماتش غیر نافذ باشد،هم چنین درصورتی که موضوع وکالت راخود انجام دهید عقد وکالت منفسخ می شود.