تامین دلیل تصادف چگونه تقاضا میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۴ #85083959

باعرض سلام من امروز تقاضا تامین دلیل دادم برای تصادف از من ۱۱ بابت سامانه ثنا دریافت کردن ۱۳۷ هزار بابت نمیدونم چی از من گرفتن یه کاغذ دادن که بم به شورا حل اختلاف میخاستم ببینم ۱۳۷ تومن پول کارشناس یا اون جداست؟
ممنون از وقت گذاریتون

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
هزینه کارشناسی جداگانه محاسبه و باید پرداخت گردد

هزینه کارشناس جداگانه اخذمیشود

سلام وقت شما بخیر
با همراه متن دادخواست تامین دلیل که دارای کد رهگیری ۱۶رقمی است به شعبه شورای حل اختلاف مربوطه مراجعه و درخواست پرداخت هزینه کارشناسی باشید.
سپس کارشناس تعیین و کتبا نظر خواهد داد پس از دریافت نظر کتبی به دفتر خدمات قضایی مراجعه با فیشهای پرداخت کارشناسی و مبلغ دادخواست تامین دلیل درخواست هست را ثبت بفرمایید و تمامی هزینه های مرتبط در این راستا را نیز با دلیل و مستند ارائه و منتظر زمان رسیدگی باشید.
توضیح کامل و بیان جزییات کار به صورت مکتوب در این موضوع مقدور نیست در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ثبت درخواست مشاوره تلفنی از طریق سامانه بنیاد وکلا پیگیر باشید .امتیاز در جدول مربوطه فراموش نشه😌
موفق و پیروز باشید

با سلام
هزینه های پرداختی بابت ثبت نام ثنا وهمچنین هزینه دادرسی تامین دلیل می باشد که با ارجاع پرونده به شورا جهت تعیین کارشناس مجددا باید هرینه کارشناسی را پرداخت نمایید