ویژگی های شخصیتی غیر قابل تحمل شوهرم می تواند دلیلی برای طلاق باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #84895124

ما سه فرزند داریم، علاوه بر عدم تفاهم در خیلی از امور، شوهرم مردی لجباز و غیر منطقی ست، از نظر روابط زناشویی هم وضعیت بسیار اسفناکی داریم، بطوریکه در دو سال اخیر شاید ۴ یا ۵ بار رابطه برقرار شده، هر چند روال سالهای قبل هم بهتر از این نبوده، مسایل زناشویی سایه ی سنگین تری بر همه مشکلات انداخته، قبلا توان مقابله و تحمل بیشتری داشتم اما حالا فقط به دنبال فرار از این وضعیتم، بارها از شوهرم خواهش کردم برای وضعیت روابطمان فکری کند تا بهتر با بقیه مسایل کنار بیاییم، اما فقط قولهای توخالی داد و هیچ تغییری ایجاد نشد، خیلی نگران وضعیت روحی بچه ها و آسیب آنها هستم، آیا برای ارعاب همسرم میتوانم کاری کنم که بیشتر بفکر بیفتد؟ آیا اگر جدی بدنبال حل این مشکل باشم قانون حقی به من می دهد؟ اگر طلاق را جدی دنبال کنم آیا قبل از آن باید مهریه ام را مطالبه کنم؟ وضعیت مالی همسرم خوبه. ممنون.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مشکل شما را نمیتوان بعنوان عسر و حرج مطرح نمود. میتوانید دادخوسات مطالبه مهریه طرح کنید تا شاید بدین طریق مشکل مرتفع شود

ضمن اهدای سلام و احترام
متاسفانه مواردی که بیان نموده اید نمی تواند عسر و حرج شما جهت طلاق را احراز کند از سویی چنین به نظر میرسد که قصد طلاق گرفتن ندارید
موضوع مطالبه مهریه ارتباطی به طلاق ندارد شما میتوانید هر وقت که تمایل داشته باشید مهریه خود را مطالبه نمایید برای شما چند راهکار قانونی وجود دارد که با نوشتن پیام امکان پذیر نیست لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم

شما باید دادخواست مطالبه مهریه بدین تا شاید کمی شوهرتان از مواضع خودش کوتاه بیاد