آیا پیامکارو قاضی به دست شوهرشون میدن که بخواند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷ #84843352

باسلام خدمت وکلای محترم
اگه میشه کمکم کنین یکی از خواهرانم شوهرشون بهشون خیانت کردن و دستشون رو شد روشونم شکایت کردیم و خواهرم از لجشون با فامیل پدریم دوست شدن و فقط در حد پیام در اینستا و اصلا همو ندیدن و قصد اون اقا هم با خواهرم ازدواج بود و خواهرم از شوهرشون متارکه کرده بودن چون بازم مچشونو گرفته بودن و تا طلاقم پیش رفتن اما خواهرم بخاطر دخترشون برگشتن سر زندگیشون دیگه با اون اقا رابطه پیامکی نداشتن اما شوهرشون رفتن رو اون اقا شکایت کردن و اون اقا هم تمام متنای خواهرمو عکساشونو شات کردن گذاشتن تو اینستا که تمام فامیلای خواهرم ببینن و شوهر خواهرم بیشتر لج کرد حالا بنظرتون حکم خواهر بنده چی میشه تو دادگاه و حکم اون اقا چیه ممنونم و ایا پیامکارو قاضی به دست شوهرشون میدن که بخونه یا نه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام. سوال دارای ابهام می باشد متن پیامک ها حاوی چه مطالبی می باشد ؟ بر فرض اینکه پیامهای ارسالی متعارف بوده باشد و حاوی مطالبی که حکایت از رابطه یا برخورد فیزیکی نباشد هیچگونه جرمی برای خواهر شما قابل تصور نمی باشد ولی اگر قاضی از متن پیامها رابطه فیزیکی را احراز نماید جرم عمل منافی عفت مادون زنا می شود که نهایتا ۹۹ ضربه شلاق می باشد. اگر شوهر خواهر شما بخواهند پرونده را مطالعه نمایند توسط مدیر دفتر در اختیار ایشان قرار می گیرد با قاضی پرونده صحبت نماید و شرایط را برایشان توضیح دهید تا در صورت صلاحدید و با در نظر گرفتن شرایط خواهر شما پرونده را در اختیار شوهر خواهرتان قرار ندهند پیشنهاد می گردد از وکیل در پرونده خواهرتان بهرمند گردید. در مورد انتشار پیامها که با قصد و سونیت صورت گرفته است خواهر شما می تواند با استناد به اصل۲۵ قانون اساسی و ماده ۱۷ قانون جرائم رایانه ای از از فامیل پدریتان شکایت نمایید.