آیا میتوان بدون صاحب ملک وکالتنامه گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۸ #84824256

سلام
یه وکالت نامه دست نویس دارم
که وکالت فروش زمین نوشته شده
و میخوام اسنادرسمی اونجا وکالت نامه بزنم
ولی صاحب ملک رو هیچ جا پیدا نمیکنم ولی
هم اثر انگشت صاحب زمین رو دارم هم فتوکپی تمام مدارک ایا میشه رفت دفتر اسناد وکالت نامه رسمی گرفت؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر نمیتوانید
باید از طریق دادگاه اقدام نمایید

سلام خیر نمی تونید تنظیم وکالت ی سند رسمی محسوب شده و در اختیار افراد معمولی نیس فقط دفاتر اسناد رسمی میتوانند سند رسمی تنظیم کنند.وکالت شرایط خاص خودش رو داره مثل حق عزل مدت که وکالتی که شما بین خودتون نوشتید اعتبار نداره دفاتر اسناد رسمی هم با حضور موکل و اخذ اثر انگشت شخص موکل میتونن وکالت تنظیم کنند

سلام شما باید طرح دعوا کرده و بطرفیت شخص دادخواست الزام تنظیم به سند رسمی به دادگاه تقدیم کنید

درودبرشما
ابتدای به ساکن بایدازدادگاه دعوای الزام به تنظیم وکالت نامه رسمی مطرح کنید